Treffgeneralen’s Rapport

Publisert: juni 26, 2011 i Treff & Mønstring

Dro til Eidfjord onsdag morgen etter proviantering diverse steder i byen. Vel fremme der ble jeg møtt av to ivrige karer; en som ville begynne å snekre før maten var kommet på kjøling og en som ville montere fatøl tapperiet omgående. Så etter diverse justeringer på ting var vi i gang med å bygge halvtekkje, med Raymond som byggmester og meg og Hmh. som to grønne/ubrukelige hjelpearbeidere. Etter mye forklaringer med hendene gikk det seg ganske bra til (vil ikke gått i lære der). Vi holdt på til ca kl 22.30 onsdag.

Opp igjen tidlig neste morgen for å lufte min hund og bære frem matrialer til byggmesteren skulle vekkes i 11-tiden. God frokost og grill lunsj fra Helge Morten som stod for catering avdelingen både ons/torsdag. Bra driv på torsdagen, så om ettermiddagen dro meg og Raymond på fottur opp på Hjølmo berget og inn til Vivelid ca 1 times gange for å prøve fiske. En nydelig plass med en fantastisk flott elv, som du bare må fiske i. Ingenting å få i elva som sist jeg var der. Når vi begynner å gå sier Raymond at jeg må prøve i det lille tjernet bak. Jeg var lunken, men gikk da bort og på 1/2 kast så tok jeg en på godt over kiloet i følge lokale forståsegpåere. Da fikk vi en glød etter å få flere som kan sammenlignes med sterk kjønnsdrift, men det var med den ene. Torsdag kveld fikk vi selskap av Einar, Stein, Roy og Nils, med flere og mener det var ca 15 sykler der (flere og flere AFPere) så det ble jo ganske trivelig ut i de små timer.

Fredag morgen: D-Dag for vårt byggprosjekt. Litt hektisk på morgenen for å bli ferdig, og noen turer ned etter mer materialer for stadig nye ideer om utsmykking/forandringer i henhold til arkitekttegningen, ble vi ferdig til slutt. Resultat: Jævlig bra. Så var det til å lage ferdig treffbiten som gikk ganske snart, og det datt inn noen flere av Cboccerene, så vi fikk til en ok vaktliste. Fint om noen flere av medlemmene hadde begynt å dukke opp igjen til de neste treffene, det er ikke så mye mas og vi har det veldig avslappet og fint.

Øystein

Et byggverk reiser seg.

Treffets eldste.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s